Genforeningsfest 2020

Søndag d. 13/6 2021, blev 100-året for Genforeningen fejret. Dette skete med et års forsinkelse, men det blev gjort med manér! Hele dagen var fyldt med aktiviteter i Sønderjylland.
Nordic Rentals hjalp til på Kongeskansen, i Mølleparken og i Koncertsalen Alsion i Sønderborg, hvor vi leverede lyd, lys, skærm og mandskab. Vi stod tilmed for en livestream af dagens begivenheder på Sønderborg Kommunes sociale medier.

Anne Bertram, Projektkoordinator for Genforeningen 2020, Sønderborg Kommune, fortæller her om hendes syn på samarbejdet:

Vi valgte Nordic Rentals, fordi virksomheden er meget professionel og kan løse en bred palette af tekniske og ledelsesmæssige opgaver – og hermed kan man nøjes med at indgå aftale med Nordic, fremfor mange mindre selskaber. Vi har haft fuld tillid til at Nordic kunne løfte opgaven.

Vores oplevelse af samarbejdet er yderst positiv på alle måder.
Før afviklingen: Nordic har udvist stor åbenhed, venlighed, fleksibilitet og evnet at lytte til vores behov og på den baggrund komme med et skræddersyet tilbud.
Under afviklingen: Nordic var meget professionelle i deres tilgang og optrådte med stort overskud, venlighed og dedikation. Hele holdet fra Nordic var venlige og man kunne tydeligt fornemme, at der er tale om et godt team og en god virksomhed. De løste alle opgaver – også med meget kort varsel – og tilmed opgaver (som scenebelysning/tv-show) – som vi kunne forstå på dem, var en ny opgave, der krævede deres kreativitet, faglighed og beslutsomhed.
Efter afviklingen: vi har haft en meget fin dialog med projektleder hele vejen – også afslutningsvis, hvor vi kunne tale åbent og ærligt om erfaringer og læring fra forløbet – i en konstruktiv og humoristisk tone.


Nordic Rentals levede fuldt op til vores forventninger – og havde endda et ekstra gear at skifte til, så der var service, overskud, fleksibilitet og hurtige løsninger – helt frem til slutning af samarbejde.

Vi kan bestemt anbefale andre at samarbejde med Nordic Rentals.

Nordic Rentals er glade og stolte over at have været en del af fejringen.

Kontakt os og hør nærmere
Er du interesseret i et lignende arrangement, eller vil du være vores næste kundecase? Så kan Nordic Rentals og Konsertsystemer hjælpe dig igennem projektet fra idéfase til eksekvering og evaluering. Ring 7026 5222 og lad os tage en snak om jeres næste produktion.

Back